Kawan2 Cik CM

Tuesday, 4 September 2012

SEGMEN:SAYA SUKA BLOGWALKING BY NURULFHMT

ASSALAMUALAIKUM !


klik banner untuk join..

Di sebabkan takde mende nak celoteh kat sini, Cik CM ingat nak join segmen Nurul FHMT laa. Tadi Nurul ajak Cik CM join segmen "Blog aku cantik tak" dari Jiakreatifelt. siap tag lg nama Cik CM.. bangga2 !! Hehe.. thanx ye Nurul..Tapi blog pown xcntik n x segebu blog peserta2 lain so tak nak la join. Orang kata 'buat malu org kampung'?


So, tak nak hampakan ati, Cik CM join segmen Nurul... Okehh tak??  Syarat2 dye simple je kowt. Jom join same2 nak??

Tag


Tamat
21 September 2012


**♥ Suka entry ni ? Jangan lupa komen and like okehh ♥**

5 comments:

Everything's Everythings said...

hahah xpe join saja2 je ;D
tapi blog kau boleh tahan cantik juga ap.. gd luck~

Cik CM said...

@Everything's Everythings

hahaha.. puji ke ape ni? tetiba bangga tak semena2.. ;p

Lelaki Ini said...

best2!

NURUL ◕‿◕ said...

ish..mana ada laa..ok je blog ni,tak da tak cantik apa pun (; siyes..
apapun,terima kasih sangat sebab sudi join!hee..cayang kamu!ngee~

Yoyo Dini said...

Hai~Dari segmen sama and done follow..^^Sudi followlah balik...^^
http://ydini.blogspot.com/2012/09/segmensaya-suka-blogwalking-by-nurulfhmt.html