Kawan2 Cik CM

Wednesday, 12 September 2012

Hepi Befday Alang !! sweet 16~~


Assalamualaikum !



Hari ni bajet tak nak wat entry. #wordless wednesday# la konon kan. Tapi sebab hari ni special sket so, nak celoteh sket la.


Btw, hari ni befday adik Cik CM yang no. 4. Alang tu panggilan family. Nama sebenar Raja Nurhidayati. Add la kalau tak malu.. Hahahaha



HEPI BEFDAY ALANG !!!!!






~~HEPI BEFDAY TO YOU,
    HEPI BEFDAY TO YOU, 
    HEPI BEFDAY TO ALANG,
    HEPI BEFDAY TO YOU !!! YEAY!!~~

 
Actually Cik CM tak wish lagi kat dye. Tak dan nak wish la sebab da pergi skola. Dan......... pagi2 lg ibu da anta mesej. Tapi, sebab tak bangon lg ibu kol pulak lepas tu. Laa, Cik CM ingat la befday dye.. Mana bole lupa.. Ingat nak wish malam ni. Bajet jadi orang terakhir la...


Papepun dye memang adik terbaik.. Sifat2 dye yg Cik CM suka:-



Bole masuk kepala
Menjadi pendengar terbaik
Tak kedekut
Suka tolong orang
Dengar cakap (tak melawan)
Jenis tak berpihak kat sape



 
Semoga panjang umur, murah rezeki (bole bagi duit lg), n berjaya dalam  dalam pelajaran. Jangan nak bercintan-cintun sangat. Taon depan da SPM. Lurve u forever~~ Sory la takde presen.. tunggu taon depan InsyaAllah.. Hehehe



aku curik kat pesbuk ang.. :') (tudung pink adik Cik CM)


p/s: alang, aku wat entry special untuk ang.. okehh tak???

    **♥ Suka entry ni ? Jangan lupa komen and like okehh ♥**

    3 comments:

    Neiaa said...

    happy besday alang..!

    berblogwalking, follow and mengomen2

    zorro said...

    http://blogzorroxx.blogspot.com/
    kalau xkeberatan, sudikah anda follow blog ini.tqvm ^^http://blogzorroxx.blogspot.com/
    kalau xkeberatan, sudikah anda follow blog ini.tqvm ^^

    Cik CM said...

    @Neiaa

    thanx sudi melawat.. :')