Kawan2 Cik CM

Thursday, 27 September 2012

Bila ada Student tak puas hati dengan pensyarah..



ASSALAMUALAIKUM !


Fuhh ! Punye la lama tak hupdate blog. Da bersawang??? Ish2 !!


Eh ! Sory bukan nak cite pasai blog yg da bersawang. Cik CM nak bukak cite pasai sorang studen ni la.
Cik CM tak sangka sampai macam ni skali dye tak pueh hati dengan lecturer dye.
Korang nak taw dye watpe??
Meh sini nak bisik... Hahahaha (jangan marah)


Okehh2...


Studen ni sebenarmya siap bukak blog untuk kutuk pensyarah2 dye. Blog yg diberi nama BAD LECTURERS ni menyenaraikan pensyarah2 yg dye tak suka. Siap buat description lg.
Ehmmm, ada jugak kes macam ni kn?? Sape la tuan punya blog ni?


Actually, td Cik CM try bukak portal u nak tengok nama lecturer pelawat untuk praktikal ni. Bese la budak tak abis skola lg kan.. Huhu..  Bukak2 je portal nama tak kenai pulak yg kluar.. Adooii, dalam hati resah, gelisah, gundah, gulana pkir sape la gerangan lecturer yg tak diundang tu.. Aish !


slip praktikum Cik CM



Tangan dengan pantas menaip nama beliau di portal. Tapi............ 

 "tiada data"???


So, Cik CM trpaksa menggunakan satu2nya alternatif yg ada ngan tanya pak cik Google !
Pak cik Google ngan senang hatinya memberi blog yg Cik CM mentionkn td..


Bole tahan muka lecturer ni.. ;p

Tu dia aih ! Bole tahan jugak budak ni mengata. Asalnya nak tengok muka je. Bajet nak knai2 la senang kalau dye dtg mengejut bole la cam muka dye. Last2 dapat taw sket2 perangai lecturer ni.. Hahaha
Btw, ni taon 2006. Da 6 taon berlalu. Agak2 still sme ke eyh???? Hmmm...

Psssttt.. tak yah taw la dr u mne.. Hehe


p/s: Tak baik memburuk2kan pensyarah or guru kita sebab nanti tak berkat ilmu yg kita belajar.. :')

**♥ Suka entry ni ? Jangan lupa komen and like okehh ♥**

6 comments:

Yana Aina said...

org mcm tue pon ada?? glurpp .. mntk halal ler ilmu yg dia dpt tue ^^

Cik CM said...

@Yana Aina

bese la yana.. perangai masing2 x sme.. harap2 camtu la.. ;')

shafiqabdshukor said...

dahsyat.. siap buat blog lg....

Cik CM said...

@shafiqabdshukor

tu la.. awak jgn ikot perangai dye okehh.. :')

Nick Nashram said...

my classmate pun ada jugak tulis pasal lect sbb tak puas hati.
tetiba lect yg dia tulis dalam blog tu tau.
siap kena panggil dan kena marah..huhu

Cik CM said...

@Nick Nashram

Laa, yeke?? baru dye taw langit tu tinggi ke rendah.. kalau tak puas hati sekalipun berpada2 la..kan?