Kawan2 Cik CM

Thursday, 20 September 2012

Hari Blogwalking dan Follow sampai Lebam




ASSALAMUALIKUM !


Sebenarnya Cik CM stil dalam segmen semalam yg Cik CM join tu.


Nak taw klik sini..
klik taw.. bole tambah ramai kawan2 blogger..


So, disebabkan kebosanan tahap melampau, Cik CM ingat nak jalan2 cuci mata sambil follow. Bia lebam2 tangan tekan mouse pun takpe asalkan pueh ati.. Toi tak??


Kawan2 dari segmen yg sama tunggu kedatangan sy okehh.. Banyak tempat nak pergi ni. Kalau tak silap da 200++.... Fuhhhhh!!! Thanx la pada yg da follow semalam. Cik CM da follow korang da.. :')


Yg tak join segmen tu kalau nak Cik CM melawat korang pun bole jugak. Tulih kat komen ye. Jangan malu2. Sekurang2nya dapat jugak korang traffic free.. Hehe

**♥ Suka entry ni ? Jangan lupa komen and like okehh ♥**

6 comments:

Sue PeLik said...

meh ler melawat saya..sakit pwot neh. kalau melawat bawak buah tangan sekali tau. hihihihi. debik sekali untuk diri sndiri. dush!

Yana Aina said...

jom lawat yana ^^

Everything's Everythings said...

Selamat berblogwalking ;P
good luck ya ^^

Eyra Hazirah said...

done follow

"CT CoMeL" said...

http://ctdihati.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html?showComment=1348322624228#c7126550791918420876
tq tau...salam perkenalan...

QasehSuci said...

tak rugi taw folo segmen ni..memang folower bertambah tak caya klik sini
http://anieluv4u.blogspot.com/2012/09/tak-sia-sia-join-segmen-ni.html