Kawan2 Cik CM

Tuesday, 11 September 2012

Jom Naikkan Trafik Blog!


Assalamualaikum !


 klik banner untuk join.. :')


Setelah sekian lama tak menconteng kat sini Cik CM nak join segemen Mak Dara laa..

Syarat-syarat dye mudah je..

Sebenarnya Cik CM da stat berblog taon 2010. Tapi da buat blog baru sebab tengok blog tu cam tak menarik je (padahal lupa password)..  So, Blog Cik CM yang baru ni kalau ikutkan pasai pe yang Cik CM hadapi dalam kehidupan Cik CM. Mungkin juga orang2 yang berkaitan ngan Cik CM. Tapi, kalau korang perasan, blog Cik CM lebih menjurus kepada berita2 tentang masyrakat. Kadang2 ada la nasihat sikit untuk korang. Bukan untuk korang je tapi untuk Cik CM jugak.

Tarikh tutup segmen 6 petang ni ! Cepat2 !




**♥ Suka entry ni ? Jangan lupa komen and like okehh ♥**

24 comments:

Mak Wardah said...

salam kenal. Jumpa jugak kat blog Kesuma Angsana, Nice blog suka baca...

Solehah Shamsuddin said...

Jom lawat blog saya...

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Maria Menado~ said...

gudluck awak! :)

Mia Liana said...

datang dari segmen yang sama (^_^)

http://www.mialiana.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Yana Aina said...

dari segmen sama .. dtg lawat n follow ^^

jom ^^

http://nazlyizan.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Norain Ujang said...

singgah sini
http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Ammyzyliyana said...

hye.. sy dr segment yg sama dr blog Mak Dara.. jemput singgah blog saya.
ammyzyliyana.blogspot.com

Eraz Fadli said...

Datang terjah daripada Segmen Mak Dara..
http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

sukagelak said...

hai.. Datang dari segmen yang sama :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

MISS Z BERCELOTEH said...

singgah dari blog Mak Dara :)
http://misszberceloteh.blogspot.com/

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Dari segmen yang sama!=) Jom baca entri terbaru saya... http://www.aimisyahirah.com/2012/09/celebrate-birthday-with-incik-tunang.html

zorro said...

http://blogzorroxx.blogspot.com/
kalau xkeberatan, sudikah anda follow blog ini.tqvm ^^
btw nice blog..serius

Mrs Velentine said...

hi dtg sini dr segmen mak dara salam kenal

beta kupu said...

Dtg dari segmen sama….done follow ;)

http://betakupu.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Al-Fathcom said...

kunjungi sahabat dari segmen yang sama
http://alfathcom29.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Kharisma said...

singgah mencari sahabat...

bermula disini said...

Dari segmen yang sama!=)

jemput singgah blog saya..jangan lupa follow ...TQ

http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Mizzs Ninie said...

Hai,
Jemput terjah balik blog Ninie -> http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-by-mak.html
Thanks <3

Diera Tekikushika said...

salam perkenalan. dtg sini dr segmen Mak Dara melawat teman blogger =) jemput singgah ke blog saya yeee...

Zamani said...

Terbang melayang dari segmen Mak Dara & mendarat kat sini ;)

http://zamani84.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Che Rosliza Che mat said...

datang dari segmen yg sama mak dara...

dah follow sini...

miz ruha said...

terjah dari segmen yang sama... ^_^

http://bird7842.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

[sutera kasih] said...

salam perkenalan awk :)

singgah dr segmen Mak Dara jgk,
http://www.suterakasihyann.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

jom kita kenal2, jemput ke blog sy www.suterakasihyann.com ^__^

Kesuma Angsana said...

baru dapat terjah ari ni... neway KA dh follow u ye 269