Kawan2 Cik CM

Thursday, 13 September 2012

IPTA Gangnam Style?? Memalukan !!


Assalamualaikum !






Skang ni kalau kita tengok tak abis2 dengan trend tarian Gangnam Style. Cik CM pun tak paham la. Pe yang best sangat ngan tarian dr KOREA tu pun tak tau la. Fez time tengok video tu serius... sampah! Memang tak sesuai gler kalau budak2 bawah umor nak tengok. Apatah lg nak follow tarian tu..


Pehtu skang ni banyak yang kluar video parody macam KL Style, Sabah Style, Kampung Style?? 

Dan.......latest punya 


IPTA Gangnam Style !!!


Siyes malu beb ! Anak dara terloncat2 depan orang. Ada yang bertudung pulak tu ! Sape2 yang tengok mungkin akan taw dr u mana. Cik CM taknak sebutkan...


N paling annoy skali perlu ke nak upload kat you tube??? Perlu ke nak aibkan diri korang sendiri? Even nak publisiti sekalipun, ni bukan caranya la.. Peh tu da malu nak suh orang deletekan. Berani buat berani tanggung okehhh.... Korang kan studen mesti bole pikir kan??


video


Nak upload video macam Mat Luthfi takpe la. Sekurang2nya dye nak bg kesedaran kat kita.. Tak pun Maria Elena ke. Dye ajar cara pakai shawl. Memang cantik sgt tengok dye ngan Hanis Zalikha dalam Mad Markets..


 Guys, niat tak menghalalkan cara. Cik CM tak nak aibkan sesape cuma atas dasar prihatin n nak bg kesedaran kat korang semua. Kepada komentar2 di youtube tu korang kalau nak komen baik2 la sket. Jangan libatkan keseluruhan Universiti tu. Ni siap libatkan Naib Canselor bagai. Maap kalu ada yang terasa..


**♥ Suka entry ni ? Jangan lupa komen and like okehh ♥**

6 comments:

Everything's Everythings said...

Aku agk mereka expect audience menari sekali kot ;P
Macam la tiada tarian yg mereka boleh buat kan ^^

Azee Hana said...

sama la,,,x paham tu asal femes sanaggt eh tarian tuh..

Cik CM said...

@Everything's Everythings

Taw takpe.. memalukan je.. sy geram ngan girl yg pkai tudung tu..

Cik CM said...

@Azee Hana

ramai yg terpengaruh tu jd femes tu.. huhu

Cik Puan Izan✿ said...

mmg tak minat...hehe...

Cik CM said...

@Cik Puan Izan✿

bukan tak minat je.. malas nk amik tau.. ni pun sbb ada story panas.. huhu