Kawan2 Cik CM

Friday, 14 September 2012

GiveAway : Saya Mau Novel dari Onenie



ASSALAMUALAIKUM !




klik banner untuk join.. :')


Cik CM nak mulakan hari ni dengan join GA dari Onenie. Ni fez time Cik CM join GA kot. Thanx la Onenie sebab sudi jemput Cik CM join. Selama ni ramai blogger lain yg ajak join GA dorang. Tapi, siyez Cik CM segan nak join sebab ramai giler blogger2 otai yg join. Ye la blog Cik CM da macam hidup segan mati tak mahu je.. Huhu


Papepon Cik CM join untuk novel tu je.. Haha.. 
Bese la ekonomi ngah meleset skang ni tak mampu la teman nak beli novel baru.


Korang pun join la skali okehh. Bg la support sket kat industri berblogging kita. Haha.. (ayat sengal)~~


Cik CM nak TAG


Tarikh tutup
21 September 2012



**♥ Suka entry ni ? Jangan lupa komen and like okehh ♥**

3 comments:

Wana Owen said...

datang dari segmen yg sama.=)

http://wanaowen.blogspot.com/2012/09/giveaway-saya-mau-novel-dari-onenie.html

OnE_nIeZuKa said...

thanks join my giveaway...
semoga rezeki dipihak anda.. :)

i follow u.. :)

Afiqah Junizan said...

Jom Join; Apa lagi tunggu ? Join la. Hadiah semua menarik !!

http://chocollyheart.blogspot.com/2013/07/pre-raya-giveaway-by-adam-faiz.html - 27 hadiah

http://chocollyheart.blogspot.com/2013/07/giveaway-rahmatnya-ramadhan.html - RM 100 dan 20 hadiah

http://chocollyheart.blogspot.com/2013/07/big-ramadhan-giveaway.html - 25 hadiah

http://chocollyheart.blogspot.com/2013/07/special-giveaway-by-mya-farisha.html - 17 hadiah

http://chocollyheart.blogspot.com/2013/07/ga-ramadhan-raya-by-emas-putih.html - RM50 dan 84 hadiah

http://chocollyheart.blogspot.com/2013/07/segmen-jom-pilih-hadiah-raya.html - 69 hadiah

http://chocollyheart.blogspot.com/2013/07/giveaway-raya-by-aliya-tralala-nabila.html - 16 hadiah

http://chocollyheart.blogspot.com/2013/07/1st-giveaway-for-novelis-by-arinaazman.html - 41 hadiah

http://chocollyheart.blogspot.com/2013/07/mini-ga-ramadhan-by-dedeq.html - Jubah lace diamond

http://chocollyheart.blogspot.com/2013/07/first-giveaway-by-eyla.html - 57 hadiah

http://chocollyheart.blogspot.com/2013/07/mega-giveaway-indahnya-islam-by-nurul.html - 23 hadiah

http://chocollyheart.blogspot.com/2013/07/giveaway-ahlan-wa-sahlan-ya-ramadhan.html - 17 hadiah

http://chocollyheart.blogspot.com/2013/07/half-year-giveaway-by-nafaa.html - 65 hadiah

http://chocollyheart.blogspot.com/2013/07/mini-giveaway-sempena-bulan-ramadan-by.html - 34 hadiah

http://chocollyheart.blogspot.com/2013/07/ga-ramadhan-birthday-wawa-by-wawa.html - 36 hadiah