Kawan2 Cik CM

Friday, 21 September 2012

Iklan !! Kelas chess bersama Ratu Chess Malaysia




ASSALAMUALAIKUM !
 




Sape peminat chess kat sini????
Cik CM tak berapa minat. Tapi kalau badminton n bola sepak takpe la. Dua permainan ni je yg femes kat Malaysia pun kan???


Hari ni Cik CM nak tolong mak sedara Cik CM. Dye nak buat kelas chess. Tapi kelas ni hanya untuk budak berumur 4 hingga 6 tahun. Yg paling special setiap kelas mi akan dihadiri ratu chess Malaysia. Korang pernah dengar tak nama Puteri Rabiatul Adawiyah. Nak taw cite pasai pe bole tengok link bawah ni. 



Puteri Rabiatul Adawiyah ni merupakan atlit termuda negara sebab mewakili negara dalam pertandingan catur kat india taon lepas ketika berumur 4 tahun ! Kau hado??? Hahahaha.... Cik CM time2 camni stil isap puting lg.. ooppss!!


Sape2 yg ada anak or adik2 yg msih kecik tu bole la anta. Korang taw tak main chess ni bole kembangkan minda dengan cepat sebab kita kene banyak pikir. mana la taw satu ari nanti akan jd macam si cilik Adawiyah ni..


Nak join kelas bole kol no ni.. 

012-3415030

Ataupun tinggalkan komen anda di kotak komen di bawah. insyaAllah Cik CM akan hubungi korang.. Eh ! Lupa nak bg taw.. hanya area Shah Alam je taw..


Sambil2 tu ringan2kn tangan like fanpage Puteri Rabiatul Adawiyah ni... :')

**♥ Suka entry ni ? Jangan lupa komen and like okehh ♥**

1 comment:

OnE_nIeZuKa said...

mari la join ga sy
http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/giveaway-saya-nak-makeup.html