Kawan2 Cik CM

Monday, 27 August 2012

Segmen : JOM TAMBAH FOLLOWER BLOG SEBANYAK YANG MUNGKIN !



Assalamualaikum !




Sempena raya ni Cik CM nak join segmen Izzah Ismail laa.


Kalau korang berminat bole la klik kat banner tu okehh n follow step2 yg diberikan.. Izzah cakap takyah tag. so, takde sape yg akan di tag.. Hahaha (lurus betoi).


Follower Cik CM (tak ramai pun)
18 orang


Tarikh Tutup Penyertaan
15 September 2012 (befday Izzah)


**♥ Suka entry ni ? Jangan lupa komen and like okehh ♥**

16 comments:

Mr. Firdaus Windey said...

membalas kunjungan.. :)

http://redscarz.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

Si Matatajam said...

Balas kunjungan dan follow sini

Azee Hana said...

hai..datang dari segmen yang sama...follow awak..=)

Yaya Hatsumi said...

Follow sini dari segmen yang sama :)

http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

FaLya said...

dtg dari segmen sama..done follow,
jom join GA ni, terbaik punya!!
http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/07/mega-giveaway-by-cik-fie-anisah-n-aiman.html

LIA AZMAN said...

sggh pagi2 follow sini :D

Everything's Everythings said...

oh bestnya.. nmpak jgak peningkatan dari 15 ke 45

mselim3 said...

datang dari segmen yang sama dan follow sini...k pape nanti follow me k ...

http://mselim3.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

mselim3 said...

datang dari segmen yang sama dan follow sini...k pape nanti follow me k ...

http://mselim3.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

Cik CM said...

@Everything's Everythings

dr 18 la awak.. join la mne2 segmen yg dorang wat..

\\ Izzah // said...

Terimakasih join & support Izzah !!
Dah follow sini =3

Cik CM said...

@\\ Izzah //
thanx izzah follow blog tak seberapa ni.. congratez rmai join segmen izzah.. :')

Atin Tory said...

Salam dari segmen yg sama
done follow awk :D
jangan lupa follow saya balik k :D

http://fatinhalid.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

alyza said...

salam dari segmen yang sama :)
done follow sini :)

http://alyzass501luv.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

pelengkap rusuk kiri said...

hye ! done follow sini.
jemput singgah ke blog saya :)

http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Salam dear.. Wah nice blog! Kalau sudi mehla join Segmen saya yang simple ni.:) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html