Kawan2 Cik CM

Tuesday, 16 October 2012

Seorang Blogger Biasa




ASSALAMUALAIKUM !


Dah 6 hari rasanya tak hupdate blog. Maap la sebab keadaan yg bizi dengan keje yg berlambak2(bese la kene buli last minit) n serta kekurangan keideaan.


Cik CM ni hanya BLOGGER biasa. 

"takde orang nak tunggu2 entry baru (ayat tacing)"



Cik CM tak ada baby macam abang Ben 10 yg bole story mory pasai Qhaliff Iman yg sangat comel tu. Setiap hari blogger biasa selalu buat 1 entry tapi beliau bole buat 10 entry kot 1 hari ! Banyaknya idea beliau. Semua post abang Ben (tak termasok iklan) syiok je baca.. Huhu. Da nama blog pon Santai Bersama Ben Ashaari.
Cik CM tak pandai main coding macam Lyssa Faizureen sampai bole buat macam2 tutorial untuk blog. Dan ramai jugak yg copy paste tutorial dr blog budak kecik sorang ni buat tutorial sendiri.. Ada ke?? Cik CM selalu guna tutorial Lyssa nak bg cantikkan blog je.. (perasan cantik la). Sory ye Lyssa kalau amek senyap2 je.. Huhu.. Umor baru 20 tapi otak macam Einstein.. Hebat2 ! Walaupun blog nama Lyssasecret tapi budak kecik ni tak berahsia kot nak buat tutorial.




My Photo
tak tau nak cakap pe.. cakap buruk kang dosa pulak..

Cik CM tak kreatif macam Faiz tapit bole lukis2 sendiri n buat cerita lawak sendiri. Studen UKM ni rasanya Kos dye study skang ni takde kene mengena dengan lukisan. Tapi kekreatifan beliau ni bole masok majalah UJANG kot ! Lagi satu beliau ni peminat setia Lisa Surihani ni (dululah sebelum kahwin).. Huhu

Cik CM tak pandai reka pesen2 tudung macam Maria Elena. Pandai ikot gaya yg da siap bole la.. Huhu.. Btw, Cik CM suka tengok Maria Elena gayakan tudung. Taw tak sebabnya?? Sebab lebih menutup aurat..  Tahniah ye ! Lagi satu Cik CM suka sgt tgk dye berpesen..





tak tau nak pilih gambar mana 1.. last2 header je..
Cik CM tak mampu nak jalan2 pusing 1 Malaysia macam Hanis Jalikha. Untungnya blogger cantik ni dapat jd pengacara Mad Markets. Syiok je tengok dye jalan2 sambil pergi tempat2 yg best2. Dapat makan sedap2. Erm, Tak tau lg bila bole merasa.. sob2..




wah ! untuk Cik CM ke??? (pasan lol !)

Cik CM tak pandai beri pandangan best2 macam Mat Luthfi. Mat Luthfi??? Jap2 !! Blogger jugak ke? Eyh, dye kan vblogger. Blogger jugak pe tp melalui video. Bole masok senarai kot. Idea beliau yg kreatif bg pandangan pasai masyarakat Malaysia mudah diterima semua orang. Walaupun kadang2 cakap pelat oghang utara still bole paham, kan?




Cik CM rasa blogger2 yg Cik CM sebutkan kat atas ni korang semua mesti kenai kan. Dorang ni semua blogger2 otai. Cik CM bukan nak merendahkan diri. Tapi blogger2 ni sumber inspirasi buat Cik CM dalam berblogging. Setiap orang di anugerahkan dengan kelebihan masing2. Hanya kita sahaja yg menentukan cara nak gunakannya. 


p/s: hope dapat jumpa dengan salah sorang blogger di atas.. :')

**♥ Suka entry ni ? Jangan lupa komen and like okehh ♥**

7 comments:

Yana Aina said...

sume femos amos ... terbaekkk ... yana pon blogger biasa sesgt. heheh takda org kesahh ... untung mrk kn ^^

Miss Purple said...

yeayy..sume saya kenai...
faiz tapit tu walaupun 1 u + 1 fac tapi xpenah jumap..huhu..^,^

Lyssa Faizureen said...

amboi . ada lyssa kat entry ni ? malu nye . huhu :)

by the thanks sebab ada masuk and blajar tutorial kat blog picisan Lyssa tu ye . hukhuk ;p


*terharuuu ^^

Cik CM said...

@Yana Aina

tau takpe yana.. tp, dorang pon dulu mebi mcm kita kot.. jd kan dorang sume ni inspirasi okehh.. jgn putus asa.. :')(pesanan utk diri)

Cik CM said...

@Miss Purple

yeke? rugi sgt2 tu.. huhu

Cik CM said...

@Lyssa Faizureen

thanx lyssa sudi singgah n follow..hope sntiasa hupdate tutorial2 yg baru lg.. :')

Aujinz said...

Mat Luthfi?.. tak aci.. tak aci.. dia vlogger... tak kira.. tapi dia memang best...


saya pon blogger biasa...tak femes emes macam diorang... koh koh koh