Kawan2 Cik CM

Friday, 19 October 2012

Ramalan Piala Malaysia



ASSALAMUALAIKUM !



pertarungan bermula malam esok

Cik CM tau skang ni tengah demam bola kan?
Ingat piala dunia je ke? Piala Malaysia pon bole buat demam taw.. Huhu..
Tinggal sehari je lg nak tentukan team mana yg menang sok. 


Korang jangan terkejut. Cik CM memang peminat setia bola. Jangan ingat pompuan tak suka bola taw. Kat opis ni siap ada geng bola lagi.. Jangan jeles.. Haha.. Venue kali ni tukar kat Stadium Shah Alam sebab kat Bukit Jalil kan tengah renovate.


Moh semua pakat ke Shah Alam!



Kat sini Cik CM nak tunjuk ramalan yg dilakukan Simsimi pasai Piala Malaysia. Alaa, Simsimi yg kita bole sembang2 ngan dye 2.. Yang ni bukan Cik CM yg tanya. Tapi kawan Cik CM yg tolong tanyakan.



korang setuju ke?


Wah ! konfiden betoi dye. Siap mention team paling power kat Malaysia lg tu.. (Org Klate jgn hepi sgt okehh).



Setiap pasukan ada aim dorang sendiri untuk menang. ATM mestila nak menang sebab dorang berjaya masok final selepas last masok 1966. Fuhh ! Lama giler. Kelantan pulak sebagai pasukan pilihan mesti nak buat aksi yg terbaik kan. Yang menariknya taon lepas Negeri Sembilan menang ke atas Terengganu dan taon ni beberapa bekas pemain Negeri Sembilan telah membawa ATM ke final. Wah ! tak sabarnyee...



Semalam tengok berita Orang2 Kelantan tak dapat beli tiket sebab tiket abis. Bukak dalam masa 20 minit takkan da abis kot. Kompem kerja ulat tiket la ni.. Aish !



p/s:Korang jangan lupa sok okehh.. Cik CM ada team Cik CM sendiri.. Hehe



**♥ Suka entry ni ? Jangan lupa komen and like okehh ♥**

7 comments:

Khalilah MNor said...

Sebab tu la malam ni sangat lenagn

rafflesia said...

rasanya ATM kalah :( sadis!

Intan Wandalaara said...

Hi.. singgah follow awak :)

Cik CM said...

@Khalilah MNor

penyokong kuat klate ke?

Cik CM said...

@rafflesia

da kalah da pon.. takpe la ATM kalah bermaruah..

fandyz said...

Salam, hmm ATM da kalah.. biasa la adat pertandingan.. ade menang kalah kan :)

Cik CM said...

@fandyz

toi2.. asalkan dorang da buat yg trbaik malam tu.. ATM pon kalah bermaruah..