Kawan2 Cik CM

Tuesday, 2 April 2013

Bila tengok Qhaliff Iman...


Assalamualaikum semua..




Korang kenai tak budak tecik pipi labuh rasa nak gigit2 ni.. Hehehe.. Kalau korang yang selalu follow cerita di blog Ben Ashaari kompem2 akan kenai budak tecik ni.. Okeh la ni la Qhaliff Iman anak Abang Ben.

Entry ni Cik CM tujukan khas untuk Qhaliff sempena befday dye ari ni.


***2 April 2013***


HAPPY BEFDAY SI KECIK MUHAMMAD QHALIFF IMAN!!

Nah, kek tipu untuk Qhaliff.. hehehe





Aunty (da tua pulak rasa) Acik la.. bole pulak kann?? Acik doakan semoga Qhaliff membesar dengan baik, dipanjangkan umur dan sentiasa menjadi anak yang soleh. Jangan berdendam dengan daddy Qhaliff walaupun beliau selalu buli Qhaliff .. hehehe..


Acik selalu singgah blog daddy Qhaliff ni tapi jadi silent reader je la.. Opss ! Kantoi pulak.. hehehe.. Kadang2 ada jugak tinggalkan komen okeh. Yela, sehari tak tengok muka Qhaliff rasa rindu sangat. Hari2 Acik tengok perkembangan Qhaliff sejak lahir sampai la da nak masok staon da. Rasa cepat je masa berlalu.

Acik takde anak sebab tak kahwin lagi.. hehehe.. Tapi, bila tengok Qhaliff membesar naluri keibuan makin menonjol-nonjol pulak. Acik harap kalau dah ada anak nanti nak anak macam Qhaliff la. Qhaliff walaupun kecik nampak bijak, pandai jaga hati orang tua... sejuk mata memandang la tengok Qhaliff.Nak taw lebih lanjut pasai Qhaliff baca kat sini okehh.. SINI


Khas utk abang Ben, sory la curik pic Qhaliff senyap2 dari fb abang Ben and selalu jadi silent reader je.. hehehe.. Kalau saya tak dapat anak macam Qhaliff jadi menantu saya okeh jugak kan?? Nak booking awai2..Hahahha.. Jangan marah na.. and tahniah jugak sebab berjaya membesarkan Qhaliff. Tak semua lelaki dapat buat macam apa yang abang Ben buat.


Nak kasi fair buat Abang Ben.. Asyik cerita pasai Qhaliff je kan..







p/s : Sampaikan peluk cium buat si tecik Qhaliff Iman.. hehehhe.. Always miss u..
**♥ Suka entry ni ? Jangan lupa komen and like okehh ♥**

1 comment:

Anonymous said...

An intriguing discussion is definitely worth comment.
There's no doubt that that you ought to write more about this issue, it may not be a taboo matter but generally people do not talk about these subjects. To the next! Best wishes!!

Here is my website - acoustic guitar a chord